Afro fletninger

Afro fletningernes popularitet
De fleste mennesker har set de karakteristiske fletninger, når de har bevæget sig rundt i byer, da disse fletninger er blevet meget populære. Mange personer er betaget af dem, da de ser ud til at være komplicerede at lave, og mange mennesker forbinder dem med noget eksotisk og spændende.

Hvordan laves afro fletninger og hvem kan få dem?

Denne form for fletning kan siges at være ret indviklet. Der er tale om et system af fletninger, der er tæt vævet gennem håret. Dette gøres ved hjælp af små sektioner af hår i hver fletning. Fletningerne er ideelle til mange slags typer og strukturer af hår. Normalt tager det et sted mellem 6 og 12 timer at få lavet. Denne tid afhænger af blandt andet af længden og størrelsen af fletningerne. I takt med at ens eget hår vokser, vokser fletningerne med, og derfor er det nødvendigt, at man får foretaget en oprykning hver gang der er gået 8-12 uger. Normalt tager denne procedure et sted mellem 60 og 120 minutter og er nem og risikofri.

Hvorfor få disse fletninger?

Det kan være nyt og spændende at prøve, og det kan være med til at give et menneske en pause fra det hår, som man har til dagligt. Det giver således nogle mennesker en rig mulighed for at få noget hår, som de aldrig har prøvet før. Den dag i dag findes der flere butikker i Danmark, hvor man kan få lavet disse fletninger, så det er således relativt let at få lavet, hvis det er det, som man ønsker.

Kan man selv lave afro fletninger?

Der findes adskillige guides til, hvordan man laver disse fletninger. Det er dog ofte svært at udføre på sig selv, og det kan derfor anbefales, at man bestiller tid ved en professionel, der kan gøre det for en.